ХУМАНО ООД, humano@abv.bg тел: +359 882 662707

Милиони хора по света живеят пълноценно с диагнозата рак

Пробиотиците “Биовестин” и “Биовестин-лакто” подобрават качеството на живот на онкологично болните и техните семейства.

За хората с онкологични заболявания е много важно да запазят силата на духа, да не се затварят в себе си и с напредване на болестта, което води до отслабване на съпротивителните сили на организма.

Доказано е, че поддържането на имунитета е особено важно, защото една мощна имунна система атакува туморните клетки и не позволява разпространение на туморния процес.

Общият имунитет и храносмилането, които са предпоставка за комфорта и качеството на живот на онкологично болния, зависят в огромна степен от миклофлората на храносмилателния тракт и са залог за добро самочувствие.

Медикаментите и химио-лъчетерапията подтискат вътрешния имунитет на стомашно-чревния тракт, поради пострадалата му естествена микрофлора. Това намалява шансът за пълноценен живот, влошават състоянието на стомашно-чревния тракт и общото самочувствие.

Редовният прием на пробиотиците  „Биовестин“ и „Биовестинлакто“ от пациенти, провели оперативно лечение при злокачествени тумори и/или подлежащи на химио и лъчелечение, способства бързото възстановяването и поддържането в оптимално съотношение на микрофлората в стомашно-чревния тракт. Това създава условия не само за нормално храносмилане, но и за поддържане на имунитет. Важен фактор е за добра поносимост на провежданото лечение и за по-бързо и възстановяване след него. Благодарение на високата концентрация на живи бифидобактерии в „Биовестин“ и „Биовестинлакто“ /до 1 000 пъти повече в сравнение с лиофилизираните форми/ , всяка доза прием от пробиотика има бързо действие – след 2 часа.

Употребата на„Биовестин“ и „Биовестинлакто“  повишава качеството на живот на онкоболните.  Човек получава шанс да продължи работа, да пътува, да отглежда децата си и да се радва на живота, без да се взира в тежката диагноза и лечение.