ГИНЕКОЛОГИЯ

ГИНЕКОЛОГИЯ

21 август 2019

Значително намаляване на честотата на вагиналната патология. честотата на вагиналната патология намалява от 85,7% на 21% (период на наблюдение 10 месеца). При контрола честотата на вагиналната патология е 53.8%.
Бързо и продължително намаляване на тежестта на патологията на вагината. Налице е намаляване на рН на вагиналната секреция от 5,8 до нормална в рамките на 3 седмици и по-нататъшно стабилизиране на този индикатор.
Надеждно и стабилно възстановяване на вагиналната микрофлора според спектъра на мастните киселини с къса верига във вагиналната секреция.


Дългосрочно, значително намаляване на броя на пристъпите на възпалителни заболявания на женската репродуктивна система. Намаляването на честотата на пристъпите на възпалителни заболявания на женската репродуктивна система е намаляло 1,8 пъти по време на периода на наблюдение (10 месеца), в сравнение с контролата. Това увеличава резултата от лечението с 43,5% в сравнение с контролата.
Значително намаляване на честотата на гъбична инфекция (при 77% е имало пълно елиминиране на Candida гъбичките)
Намаляване на честотата на чревна дисбиоза от 79,5% до 10,5% (7,6 пъти). Така се предотвратява преместването на опортюнистична патогенна микрофлора от червата до биотопите на женските генитални органи. Клиничните симптоми на стомашно-чревната дисфункция са изчезнали (болка по червата, изпражненията са нормализирани, газовете са намалели / изчезнали).


Възстановяване на имунния статус на жените


Намаляване на честотата на имунната недостатъчност Имунодефицитът, изискващ лечение, е 2,6 пъти по-рядко, отколкото при контрола.
Регулаторно въздействие върху имунния статус. Нормализиране на стойностите на HLA-DR върху моноцитите, значително увеличение на CD4 + и повишаване на функционалната активност на неутрофилите. (При контрола има стимулиращ ефект върху В-лимфоцитите и агресивен ефект върху CD 8+).

Последните три месеца от бременността са най-важните за формирането на здраво бебе. Причината е, че точно през последното тримесечие бебешкият организъм получава антителата, които да го предпазват през първите месеци от живота му. Това се случва посредством плацентата, а силата на имунитета на бебето зависи единствено от състоянието на майката и нейната собствена защитна система. По време на бременността е изключително важно майката да бъде в добро здраве, да получава достатъчно хранителни вещества, а токсините да бъдат сведени до минимум.

прочети още

Бактериалните и гъбичните инфекции са опасни, не само поради неприятните симптоми, но и заради рисковете в дългосрочен план – безплодие, спонтанен аборт или увреждане на плода.

прочети още

Акнето е едно от най-разпространените кожни заболявания в света – оказва се, че от пъпките страдат над 80% от тийнейджърите и около 40% от хората в зряла възраст, като за това със сигурност принос имат не само гените, но и съвременният начин на живот.

прочети още

Дисбактериозата, или иначе казано – нарушеният баланс на бактериите в организма, официално не се класифицира като заболяване, но може не само да ни накара да се чувстваме болни, но и само по себе си да стане причина да се разболеем.

прочети още
Какво е микробиом?
8 октомври 2019

Какво представлява микробиомът и каква е ролята му в човешкия организъм?

прочети още
Бифидотерапията
8 октомври 2019

Бифидотерапията- възможност за подобряване на комплексното лечението на онкологичните заболявания

прочети още
Урология
21 август 2019

Приложението на Biovestin в лечението на остър гноен пиелонефрит позволява:

прочети още

Пробиотиците “Биовестин” и “Биовестин-лакто” подобряват качеството на живот на онкологично болните и техните семейства.

прочети още

Хранили сте Вашето дете здравословно. Укрепвали неговия имунитет с витамини и въпреки това след първата седмица на посещение в детската градина детето заболява.

прочети още

Грижа за миклофлората по време на бременност.

прочети още