Как да помогнем на детския имунитет?

Как да помогнем на детския имунитет?

21 август 2019

Причината за многото детски заболявания в детските градини и училища са: срещата с нова миклофлора в детските учреждения и стреса, нарушаващ имунния статус.

Общувайки си близко, децата постоянно обменят миклофлора, микроби на други деца, които може да са безвредни, но се възприемат от организма на детето като чужди. Тези условно патогенни бактерии, попадащи в организма на детето, започват да подкопават неговта защитна мирофлора.Доколкото бактериите на здравата микрофлора в организма се изработва ИМУНИТЕТ. Но при дисбактериоза в организма, като правило се снижава ИМУНИТЕТА, децата често и дълго боледуват. Ако не помогне собствената миклофлора на детския опрганизъм, минават години, докато свикне ИМУННАТА СИСТЕМА към „колективната“ микрофлора и се прекратят честите заболявания.

Регулярния прием на живия пробиотик БИОВЕСТИН, помага противопоставянето на болестотворните бактерии и защитава миклофлората в организма на децата. Всички микроорганизми  в Биовестин, съществуват в активно, живо състояние. Попадайки в човешкия организъм те бързо намират своята ниша и действат след 1,5-2 часа.Когато детето започва да посещава детско учреждение,  необходимо е да се дава пробиотик БИОВЕСТИН в продължение   на целия първи месец, а най-правилно е да се погрижим за неговата микрофлора месец преди да постъпи в детско заведение или училище. В бъдеще, за поддържане на добро състояние на микрофлората е необходимо да се приема Биовестин 1 път на три месеца курс 3-4 седмици.

Последните три месеца от бременността са най-важните за формирането на здраво бебе. Причината е, че точно през последното тримесечие бебешкият организъм получава антителата, които да го предпазват през първите месеци от живота му. Това се случва посредством плацентата, а силата на имунитета на бебето зависи единствено от състоянието на майката и нейната собствена защитна система. По време на бременността е изключително важно майката да бъде в добро здраве, да получава достатъчно хранителни вещества, а токсините да бъдат сведени до минимум.

прочети още

Бактериалните и гъбичните инфекции са опасни, не само поради неприятните симптоми, но и заради рисковете в дългосрочен план – безплодие, спонтанен аборт или увреждане на плода.

прочети още

Акнето е едно от най-разпространените кожни заболявания в света – оказва се, че от пъпките страдат над 80% от тийнейджърите и около 40% от хората в зряла възраст, като за това със сигурност принос имат не само гените, но и съвременният начин на живот.

прочети още

Дисбактериозата, или иначе казано – нарушеният баланс на бактериите в организма, официално не се класифицира като заболяване, но може не само да ни накара да се чувстваме болни, но и само по себе си да стане причина да се разболеем.

прочети още
Какво е микробиом?
8 октомври 2019

Какво представлява микробиомът и каква е ролята му в човешкия организъм?

прочети още
Бифидотерапията
8 октомври 2019

Бифидотерапията- възможност за подобряване на комплексното лечението на онкологичните заболявания

прочети още
Урология
21 август 2019

Приложението на Biovestin в лечението на остър гноен пиелонефрит позволява:

прочети още
ГИНЕКОЛОГИЯ
21 август 2019

Използването на Биовестин на фона на конвенционалната терапия

прочети още

Пробиотиците “Биовестин” и “Биовестин-лакто” подобряват качеството на живот на онкологично болните и техните семейства.

прочети още

Грижа за миклофлората по време на бременност.

прочети още