Как да помогнем на детския имунитет?

Как да помогнем на детския имунитет?

21 август 2019
  • Сподели:

Причината за многото детски заболявания в детските градини и училища са: срещата с нова миклофлора в детските учреждения и стреса, нарушаващ имунния статус.

Общувайки си близко, децата постоянно обменят миклофлора, микроби на други деца, които може да са безвредни, но се възприемат от организма на детето като чужди. Тези условно патогенни бактерии, попадащи в организма на детето, започват да подкопават неговта защитна мирофлора.Доколкото бактериите на здравата микрофлора в организма се изработва ИМУНИТЕТ. Но при дисбактериоза в организма, като правило се снижава ИМУНИТЕТА, децата често и дълго боледуват. Ако не помогне собствената миклофлора на детския опрганизъм, минават години, докато свикне ИМУННАТА СИСТЕМА към „колективната“ микрофлора и се прекратят честите заболявания.

Регулярния прием на живия пробиотик БИОВЕСТИН, помага противопоставянето на болестотворните бактерии и защитава миклофлората в организма на децата. Всички микроорганизми  в Биовестин, съществуват в активно, живо състояние. Попадайки в човешкия организъм те бързо намират своята ниша и действат след 1,5-2 часа.Когато детето започва да посещава детско учреждение,  необходимо е да се дава пробиотик БИОВЕСТИН в продължение   на целия първи месец, а най-правилно е да се погрижим за неговата микрофлора месец преди да постъпи в детско заведение или училище. В бъдеще, за поддържане на добро състояние на микрофлората е необходимо да се приема Биовестин 1 път на три месеца курс 3-4 седмици.