Пробиотици и женското здраве

Пробиотици и женското здраве

21 август 2019

Здравето бъдещото бебе, неговата склонност към инфекции в първите месеци на живота му пряко зависи от съотношението на защитните и болествотворни бактерии на миклофлората на бременната жена. Вагиналните бактерии по данни на медицински изследвания са на първо място сред причините за ифекции на плода, защото при нарушения на защитните функции на микрофлората всички инфекции могат да проникнат към плода. За възстановяване на защитната микрофлора при бременните жени се препоръчва в течение на целия период на бременност да се приемат живи пробиотици БИОВЕСТИН или БИОВЕСТИН лакто, които съсдържат милиарди полезни бифидо и лакто бактерии. Това не само нормализира работата на стомашно-чревния тракт, но и помага лесно да се понасят токсикози, укрепват ИМУННАТА система на бъдещите майки и я защитава от възпалителни заболявания. Главно осигурява за бъдещото бебе пълноценно майчино мляко, здрав стомашно-чревен тракт и крепко здраве. За профилактика на МАСТИТ се препоръчва 2-3 седмици преди и 2-3 седмици след раждането да се разтриват зърната два пъти дневно с БИОВЕСТИН лакто.

 

Последните три месеца от бременността са най-важните за формирането на здраво бебе. Причината е, че точно през последното тримесечие бебешкият организъм получава антителата, които да го предпазват през първите месеци от живота му. Това се случва посредством плацентата, а силата на имунитета на бебето зависи единствено от състоянието на майката и нейната собствена защитна система. По време на бременността е изключително важно майката да бъде в добро здраве, да получава достатъчно хранителни вещества, а токсините да бъдат сведени до минимум.

прочети още

Бактериалните и гъбичните инфекции са опасни, не само поради неприятните симптоми, но и заради рисковете в дългосрочен план – безплодие, спонтанен аборт или увреждане на плода.

прочети още

Акнето е едно от най-разпространените кожни заболявания в света – оказва се, че от пъпките страдат над 80% от тийнейджърите и около 40% от хората в зряла възраст, като за това със сигурност принос имат не само гените, но и съвременният начин на живот.

прочети още

Дисбактериозата, или иначе казано – нарушеният баланс на бактериите в организма, официално не се класифицира като заболяване, но може не само да ни накара да се чувстваме болни, но и само по себе си да стане причина да се разболеем.

прочети още
Какво е микробиом?
8 октомври 2019

Какво представлява микробиомът и каква е ролята му в човешкия организъм?

прочети още
Бифидотерапията
8 октомври 2019

Бифидотерапията- възможност за подобряване на комплексното лечението на онкологичните заболявания

прочети още
Урология
21 август 2019

Приложението на Biovestin в лечението на остър гноен пиелонефрит позволява:

прочети още
ГИНЕКОЛОГИЯ
21 август 2019

Използването на Биовестин на фона на конвенционалната терапия

прочети още

Пробиотиците “Биовестин” и “Биовестин-лакто” подобряват качеството на живот на онкологично болните и техните семейства.

прочети още

Хранили сте Вашето дете здравословно. Укрепвали неговия имунитет с витамини и въпреки това след първата седмица на посещение в детската градина детето заболява.

прочети още