Урология

Урология

21 август 2019

Приложението на Biovestin в лечението на остър гноен пиелонефрит позволява:

Увеличение на ефективността на лечението.
Намаляване на продължителността на хипертермия до 3 дни.
Намаляване на продължителността на синдрома на болката.
Намаляване и предотвратяване на развитието на усложнения.
Увеличение честотата на положителните бактериологични проби от урината (положителните резултати са наблюдавани при 53.3% от главната група и 3.3% при контрола на 14-ия ден от лечението).
Бързо и изчерпателно възстановява имунния статус на пациента във всички връзки на имунитета (фагоцитозен, клетъчен и хоморален) от нивото на първоначално патологично променени показатели.

Употребата на Biovestin и Biovestin-Lacto при хроничен цистит със стандартна терапия позволява:

Предотвратява / намалява повторението.
Увеличаване на удовлетвореността на пациентите от резултатите от лечението с 36% в сравнение с контролната група според въпросника на IQL. В основната група 90% от пациентите са удовлетворени от резултатите от лечението. В контролната група 54% са удовлетворени от резултатите от лечението.

Употребата на биовестин при хроничен простатит на фона на стандартната терапия може да подобри ефективността на лечението:

Значително подобряване на динамиката на клинико-лабораторните показатели в сравнение с контролната група.
Значително намаляване на тежестта и честотата на появата и проявата на симптоми – болезнени, неудобни усещания, включително тези, свързани с уриниране и еякулация.
Значително подобряване на качеството на самооценка на живота.

Последните три месеца от бременността са най-важните за формирането на здраво бебе. Причината е, че точно през последното тримесечие бебешкият организъм получава антителата, които да го предпазват през първите месеци от живота му. Това се случва посредством плацентата, а силата на имунитета на бебето зависи единствено от състоянието на майката и нейната собствена защитна система. По време на бременността е изключително важно майката да бъде в добро здраве, да получава достатъчно хранителни вещества, а токсините да бъдат сведени до минимум.

прочети още

Бактериалните и гъбичните инфекции са опасни, не само поради неприятните симптоми, но и заради рисковете в дългосрочен план – безплодие, спонтанен аборт или увреждане на плода.

прочети още

Акнето е едно от най-разпространените кожни заболявания в света – оказва се, че от пъпките страдат над 80% от тийнейджърите и около 40% от хората в зряла възраст, като за това със сигурност принос имат не само гените, но и съвременният начин на живот.

прочети още

Дисбактериозата, или иначе казано – нарушеният баланс на бактериите в организма, официално не се класифицира като заболяване, но може не само да ни накара да се чувстваме болни, но и само по себе си да стане причина да се разболеем.

прочети още
Какво е микробиом?
8 октомври 2019

Какво представлява микробиомът и каква е ролята му в човешкия организъм?

прочети още
Бифидотерапията
8 октомври 2019

Бифидотерапията- възможност за подобряване на комплексното лечението на онкологичните заболявания

прочети още
ГИНЕКОЛОГИЯ
21 август 2019

Използването на Биовестин на фона на конвенционалната терапия

прочети още

Пробиотиците “Биовестин” и “Биовестин-лакто” подобряват качеството на живот на онкологично болните и техните семейства.

прочети още

Хранили сте Вашето дете здравословно. Укрепвали неговия имунитет с витамини и въпреки това след първата седмица на посещение в детската градина детето заболява.

прочети още

Грижа за миклофлората по време на бременност.

прочети още